dsdownload.nl - Nintendo DS spellen downloaden

Leer hier hoe je DS spellen kunt downloaden!

Nintendo 3DS spellen downloaden

Jammer genoeg is het nog niet mogelijk om gedownloade Nintendo 3DS spellen af te spelen op de Nintendo 3DS. Door gebruik te maken van een flashkaart kan je echter wel de oude Nintendo DS spellen die je download afspelen op de 3DS. In dit artikel bekijken we hoe je Nintendo DS spellen kunt downloaden en afspelen op de 3DS.

Tip: met het Pocketdownloadcenter kan je eenvoudig Nintendo DS spellen downloaden voor de 3DS.

Benodigdheden

Nintendo 3DSVoor het downloaden van spellen voor de nieuwste Nintendo 3DS heb je nog steeds een zogenaamde flashkaart nodig. Voor de Nintendo 3DS bestaan al diverse flashkaarten die rond de release van de 3DS zullen worden uitgebracht. De benodigdheden voor het downloaden van 3DS spellen zijn nog steeds vrijwel hetzelfde, alhoewel je wel rekening moet houden met het feit dat je een speciale flashkaart nodig hebt.

Controleer daarom altijd op de flashkaart die je koopt werkt met de 3DS en vergeet niet dat je de flashkaart alleen kunt gebruiken voor het afspelen van oude DS spellen, films, muziek en andere alternatieve programma's.

Nintendo 3DS spellen downloaden

Het downloaden van Nintendo 3DS spellen is nog steeds erg eenvoudig. Er zijn momenteel twee gratis methoden waarmee je dit kunt doen. De eerste methode is het downloaden van de spellen door middel van BitTorrent. Je moet dat een torrent van het spel zoeken waarmee je de juiste bestandslocatie kan ophalen. Vervolgens zal het programma automatisch beginnen met het downloaden van de laatste Nintendo 3DS spellen.

Een andere methode is het downloaden van 3DS spellen door middel van nieuwsgroepen. Deze methode is vanzelfsprekend sneller en veiliger, maar deze kost geld aangezien je een server zal moeten huren. Wanneer je van plan bent om 3DS spellen te downloaden kan je tevens gebruik maken van het pocketdownloadcenter wat het zoeken naar bestanden vereenvoudigt doordat je snel de juiste download kunt vinden.

3DS flashkaarten

  • R4 3DS - de populaire opvolger van de R4 en R4i, zal waaschijnlijk weer de goedkoopste en populairste kaart worden.
  • M3DS (of M3 3DS) - Ook de M3 heeft een update speciaal voor de 3DS.
  • Acekard 3DS - Met de nieuwe Acekard 3DS zal je spellen op de 3DS kunnen afspelen.
  • Touch 3DS - de Touch 3DS is vrij nieuw maar je zal er ook 3DS spellen mee kunnen downloaden.
  • Supercard 3DS - De Supercard 3DS is speciaal voor de 3DS ontwikkeld.